Pinschervalpar på upptäcksfärd

Valparna utforskar mer av världen

Valparna är nu ute och socialiseras med övriga i familjen varje dag

Nu är våra små valpar över fyra veckor vilket innebär att de fått flytta ut från valprummet och börjat hänga mer med oss övriga i familjen dagligen. Vi har gjort i ordning en större del av köket där de får springa fritt och busa med oss, vilket både de och vi tycker är riktigt kul.Här får de acklimatisera sig med alla vardagliga ljud som som förekommer i en vanlig familj. Vår planlösning på ovanvåningen är väldigt öppen, så det är både ljud från köket, TVn, osv.

Pinschervalpar ute och miljötränas

Nu har valparna verkligen börjat få egna personligheter och det är verkligen små hundar nu, till skillnad från tidigare då de mest låg still där man placerade dem. Lite precis som med små barn, fast det här går så mycket snabbare.Valparna går även upp i vikt som de ska.

De har nyligen fått sina valptänder så de faktiskt har något att tugga med och är väldigt glada i mat. Nu har de gått över till att få äta både köttfärs utblandat med ägg och blötlagt torrfoder utöver mjölken de fortfarande diar av mamma Kelly.

Träffat valpköpare

Då valparna nu fyllt fyra veckor så får de även träffa potentiella valpköpare. Vi har haft några här i helgen och det är alltid samma underbara reaktion så fort de får se de små.

”Åh, herregud va söta!”

Vi har även hittat ett några riktigt bra nya boenden till valparna vilket känns väldigt skönt. Det finns fortfarande ett fåtal pinschervalpar kvar att tinga, och de bästa sättet är att kontakta oss och boka en tid för att komma och hälsa på.

Pinschervalp på pusshumör

Vår dotter spenderar väldigt mycket tid uppe i köket nu, vi har äntligen hittat något som uppenbarligen är mer intressant än att titta på Harry Potter hela dagarna 🙂

Våra små pinschervalpar älskar verkligen att hänga med oss övriga i familjen, och det förstår jag.

Det händer ju så mycket nytt, hela tiden.Nu har vi ytterligare ca 4 veckor kvar med hundvalparna hemma innan de får flytta hemifrån, vilket de får göra från 8 veckors ålder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen