Våra första pinschervalpar

Våra första pinschervalpar

Nu är väntan äntligen över! Det nya decenniets första pinschervalpar är här! Och det är något extra speciellt för oss, för det är ju faktiskt vår första kull. En helt underbar känsla som inte kan beskrivas med ord.

Kelly har varit fantastisk under hela valpningen och tar väl hand om sina små valpar. Hon tar allt med ro och är oerhört trygg i sin nya roll som mamma. Den 2020-01-01 såg alltså vår första kull dagens ljus. Kan man få en bättre start på ett nytt år, t.o.m. ett nytt decennium? Jag tror faktiskt inte det!

Strax innan kl 17:45 igår ikväll föddes en stor röd hane på 300 gram. Därefter kom det ytterligare tre hanar samt fem tikar. Den sista föddes kl 21:30. Alla hade en vikt på 250-300 gram och samtliga är röda. Så här hemma har vi nu nio stycken små pinschervalpar. Helt underbart! Både mamma och valpar mår bra.

Kelly, dagen innan valparna föddes

Mamma till våra valpar är alltså vår tik Kelly, i stamtavlan heter hon Conspirol Allegra och pappa är Mito som i stamtavlan heter Dijontoma’s Bramito. Både Kelly och Mito är två trevliga och sociala hundar. De är bägge två lugna och sansade. Funkar bra i alla miljöer och går inte upp i stress.

Valparna är leveransklara den 26 februari 2020 och här kan du läsa mer om vad som ingår när du köper en valp av oss.

Är du intresserad av en valp eller vill veta mer? Hör av dig till Cecilia på telefon 070-8881891 eller via mail cecilia@touchthestars.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen