Valp från vår B-kull efter sitt första bad

Touch The Stars Hirgon är en go och glad pinschervalp, han är social, trygg och framåt men samtidigt en lite lugnare valp. Han och hans syskon växer upp inomhus tillsammans med våra barn och andra hundar. Valparna bor på hela vår övervåning där vi har vårt kök, vardagsrum, sovrum osv. Vi är ute flera gånger dagligen och vi får även träna på att gå i koppel. Vi tränar även kloklippning 1-2 gånger i veckan, något vi är superduktiga på. 

Mamma till kullen är SE UCH DK UCH Touch The Stars Cosa Nostra och pappa är SE UCH Rivendells Denethor Danathion.

Mamma Cora bor hemma hos oss och är en glad och snäll hund. Hon är lugn och sansad. Hon gillar att springa lös i skogen och hänga med på olika äventyr. Cora älskar att använda nosen och tränas i många olika typer av spårarbeten, framförallt personspår och sök samt nosework. Vi tränar även agility och räddningssök, något hon tycker är superroligt. Hon är lekfull och älskar att springa. Cora är svensk och dansk utställningschampion.

Pappa Dante är en oerhört glad och stilig kille med mycket energi. Jag har varit väldigt förtjust i honom redan som valp och är så glad och tacksam att jag får använda denna fina och goa kille i mitt avelsarbete. Dante är även han duktig på att använda nosen, han hänger gärna med sin familj till stallet och även han älskar att springa lös i skogen. Dante är svensk utställningschampion.

Vi tror och ser mycket fram emot denna kombination. Föräldrarna kompletterar varandra oerhört bra både mentalt och exteriört och vi förväntar oss goa och glada pinschervalpar med en härlig exteriör och arbetsvilja.

Vi håller regelbundna kennelträffar och även ringträningar för våra valpköpare. Givetvis är valparna registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta och veterinärbesiktigade innan leverans. Valparna växer upp i hemmiljö tillsammans med våra barn och andra hundar. De är väl socialiserade och hanterade. Valparna är ute dagligen när de är tillräckligt stora. Vi testar även på att åka bil och koppeltränar våra valpar innan leverans.

För mer information, ring Cecilia på 070-8881891 eller maila

Cora och Dante
Dante
Dante och Touch The Stars Cosa Nostra (Cora)
Rulla till toppen