Om oss

Jag som driver Touch The Stars kennel heter Cecilia Carlbom Widén och jag bor i natursköna Rosersberg i Sigtuna kommun, strax utanför Stockholm. Min familj består av, förutom mig själv, min man Daniel och våra två barn Therese (född 2008) och Ian (född 2010) och så alla våra hundar såklart.

Hemma hos oss är hunden lika självklar som vilken familjemedlem som helst och våra hundar är allt som oftast med oss hela dagarna. De följer med på jobb, på semestrar och in till stan på både shoppingrundor och restaurangbesök.

Touch The Stars Braveheart (Brave) som liten valp
Rey

Jag har genomfört Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning samt flera vidareutbildningar såsom SKKs Fördjupningskurs för uppfödare, Hundens beteende, Mera mentalitet samt Hundavel och genetik.

Utöver det är jag även engagerad i båda rasernas rasklubbar; Pinschersektionen samt Dvärgpinscherklubben och sitter även med i Stockholms Kennelklubbs styrelse.

Jag älskar att vara ute och röra på mig och gör det helst i sällskap med hundarna. Såklart hinner vi även med mycket gos och mys i soffan också. Det blir även en hel del träningspass på klubben där vi tränar både rallylydnad, räddningssök, agility, nosework med mera. Jag är också väldigt aktiv i utställningsvärlden, det blir många härliga resor under året, både inrikes och till fjärran länder.

Mitt avelsmål är att föda upp friska, sunda och stabila pinscher och dvärgpinscher, både mentalt och exteriört. För mig är det viktigt med en balanserad och trygg hund som fungerar väl i vardagen hos sin familj, en bästa vän helt enkelt som förhoppningsvis kommer att sprida glädje och kärlek i många år.

Jag gör kombinationer som jag hoppas på ska ge just den där underbara familjemedlemmen som alltid finns där.

Tillsammans med min man Daniel arrangerar jag regelbundet träffar för våra valpköpare och finns tillgängliga för råd och stöd under hela hundens liv.

Följ oss gärna på Instagram för att ta del av våra dagliga äventyr!