Våra hundar

Hundarna som bor hemma hos är en naturlig del av familjen. De lever med oss, precis som vilken familjemedlem som helst. Hemmavid springer de fritt på tomten och har även tillgång till hela vårt hus.

Är de inte ute och springer så hittar du dem oftast under en filt eller i en av alla hundbäddar som de har tillgång till. Nattetid sover de allra helst i sängen, antingen hos oss vuxna eller hos något av barnen.

SE UCH DK UCH EE CH Touch The Stars Cosa Nostra

Cora
Född: 2021-03-04

Cora är en glad och harmonisk tjej som aldrig säger nej till ett träningspass. Hon har en väldig leklust och är väldigt matmotiverad. Cora har blivit en riktig allroundhund. Vi tränar agility, rallylydnad och olika former av spårarbeten. Hon är duktig på att spåra och tycker att personspår är extra roligt.

Hon tycker även om att springa lös i skogen och hon älskar verkligen att bada!

Cora är svensk, dansk och estnisk utställningschampion.

Pinscher
Bor hemma hos oss

Touch The Stars Hlin

Hlin
Född: 2023-07-22

Hlin är en go och glad valp. Hon är väldigt social och framåt. Just nu håller vi på att upptäcka världen för fullt och såklart lära oss ett och annat trick!

Pinscher
Bor hemma hos oss

Touch The Stars Bellissima

Bella
Född: 2020-05-14

Bella är lugn tik som älskar långa promenader i naturen samtidigt är hon väldigt nyfiken och gillar att hänga inne i stan.

Hon älskar att använda nosen och tränar mestadels nosework. Hon älskar närhet och ligger gärna under täcket i sängen. Hon är ögonlyst utan anmärkning och utställd med very good.

Pinscher
Bor hemma hos oss

Rivendells Golden Eye

Gaia
Född: 2022-05-21

Gaia är en glad tjej som älskar att springa och busa på tomten, men uppskattar också en lugn stund hemma i soffan under en filt. Mer info om Gaia kommer snart.

Pinscher
Bor hemma hos oss

SE VCH Touch The Stars Braveheart

Brave
Född: 2020-05-14

Brave är en underbar hane som bott hemma hos oss i drygt 3 år innan vi placerade ut honom på foder. Han är en riktigt charmig pinscher som verkligen älskar allt och alla.

Pinscher
Ute på foder i Stockholm

Touch The Stars Estrella

Eiya
Född: 2022-09-25

Eiya är en glad och framåt hund med mycket energi. Hon gillar att använda nosen och älskar att springa lös i skog och mark. Eiya bodde hemma hos oss tills i november 2023 då hon flyttade till en fodervärdsfamilj i Göteborg.

Pinscher
Ute på foder i Göteborg

DK JUCH Touch The Stars Daphne

Daphne
Född: 2021-11-13

Daphne är en väldigt social och framåt dvärgpinschertjej. Hon gillar att träffa nya människor och hundar.

Hon är utställd några gånger vilket hon tycker är roligt. Hon är väldigt lätthanterad och alltid go och glad. Hon har cert i både Sverige och Danmark. Daphne är även dansk junior utställningschampion.

Daphne har gjort ett jättefint BPH.

Dvärgpinscher
Ute på foder i Stockholm
Följ oss gärna på Instagram för att ta del av våra dagliga äventyr!