Personerna bakom Touch The Stars

Uppfödning av pinscher i liten skala men med stort engagemang

En familjär pinscherkennel strax utanför Stockholm

Vi är en liten familjär kennel och bor i natursköna Rosersberg i Sigtuna kommun, strax utanför Stockholm. Vår familj består av Cecilia, som är den mest drivande i kenneln och i vårt hundägande. Daniel, familjens fotograf och våra två barn Therese (född 2008) och Ian (född 2010).

Även vår dotter är väldigt intresserad av att träna hund och är allt som oftast med på tävlingar och träningar. Utöver oss tvåbenta så består vår familj av ett gäng fyrbenta pälsbarn. Cecilia och Daniel driver eget så våra hundar är alltid med oss. Hemma hos oss är hunden lika självklar som vilken familjemedlem som helst.
Cecilia arbetar aktivt i vår rasklubb Pinschersektionen och har även genomfört Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning.

Vi älskar att vara ute i skog och mark och våra hundar hänger med på alla våra äventyr! Vi sysslar mest med barmarksdrag och olika typer av spårarbeten men tränar även agility, lydnad och rallylydnad. Vi simmar även regelbundet med våra hundar, en skonsam träningsform för att bygga både muskler och kondition. Vi har stor erfarnhet av hundar och har haft många olika raser genom åren, vilket gör oss bekväma att stötta er i ert hundägande.

Till slut hittade vi äntligen ”vår” ras och sedan dess är vi fast.

Kontakta oss

pinschervalpar barn